Philips DCM2060 Докинг станция аудио

Philips DCM2060 Докинг станция аудио

Този продукт не присъства сред предлаганите от партньорите ни.
Разгледайте изброените по-долу.
Последно известна цена (12.06.2017): 299,00 лв

Още подобни стоки от най-популярните

Още стоки марка Philips: Philips Докинг станция аудио

Описание
Производител: Philips
Модел: Micro DCM2060
Завладяващ звук - Слушайте музиката от преносимите си устройства у дома. Тази музикална микросистема Philips
DCM2060/12 се предоставя с поставка за iPod/iPhone/iPad и USB Direct за преносими устройства.
Независимо дали е монтирана на стената, или стои върху масата, тя изглежда наистина сензационно.
Обогатете своето звуково изживяване
Системата с басрефлексни високоговорители осигурява мощни, по-дълбоки баси
Управление на цифров звук за оптимизирани настройки за стил музика
Динамично усилване на басите за дълбок и драматичен звук
обща изходна мощност 20 W RMS
Наслаждавайте се на любимата си музика от много източници
Слушайте и зареждайте вашия iPod/iPhone/iPad чрез USB гнездото
Възпроизвеждане на MP3/WMA-CD, CD и CD-RW
USB Direct за възпроизвеждане на MP3/WMA музика
MP3 Link за възпроизвеждане на преносима музика
Цифрова настройка със зададени станции за допълнително удобство
Система за радио данни с информация за станции и услуги за данни
Възможност за монтиране на стена за гъвкавост на разполагането
Моторизирана предна вратичка на релси за повече елегантност и стил
Система басрефлексни високоговорители - Басрефлексната система високоговорители дава дълбоки басови звуци с компактни кутии на високоговорителите. Тя се различава от конвенционалната система с
кутии на високоговорителите по добавените тръбни баси, които са акустично нагодени към високоговорителя за ниски честоти за оптимизиране на нискочестотното звучене на системата. Резултатът е по-дълбок управляван бас и по- малки изкривявания. Системата работи чрез резонанс на въздушната маса в тръбните баси, за вибрации като при конвенционален високоговорител за ниски честоти. В комбинация с честотната реакция на високоговорителя за ниски честоти, системата разширява като цяло нискочестотните звуци, за да създаде цяло едно ново измерение от дълбоки баси.
Управлението на цифров звук ви дава възможност да избирате измежду предварително зададени режими - Джаз, Рок, Поп или Класика, които управляват честотните ленти на звука за оптимизиране на определени музикални стилове. Всеки режим използва технология на графичен еквалайзер за автоматично регулиране на баланса на звука и подчертаване на най- важните звукови честоти в избрания от вас стил музика. При всички случаи управлението на цифров звук ви позволява да извлечете максимума от вашата музика чрез фино регулиране на баланса на звука, за да съответства на типа музика, който слушате.
Динамичното усилване на басите довежда до максимум наслаждението ви от музиката, като подчертава присъствието на басите в целия диапазон на силата на звука - от слабо до силно - само с натискането на един бутон! Най-ниските басови честоти обикновено се губят при зададена малка сила на звука. Като противодействие на това можете да включите динамичното усилване на басите, което усилва нивата на басите, за да се наслаждавате на еднакъв звук, дори когато намалите звука.
Слушайте и зареждайте вашия iPod/ iPhone/iPad Наслаждавайте се на любимата си MP3 музика, докато зареждате вашия iPod/ iPhone/iPad! Поставката ви позволява да свържете вашето портативно устройство директно със системата на Philips, за да слушате любимата си музика с превъзходен звук. Освен това тя зарежда вашия iPod/ iPhone/iPad, докато свири, за да слушате музика, без да се притеснявате, че батерията на портативния ви плейър ще се изтощи.
Системата автоматично зарежда портативното устройство, докато то е в нея. USB Direct С режима USB Direct просто включвате вашето USB устройство в USB порта на устройството Philips и то започва да възпроизвежда директно цифровата музика от USB устройството. MP3 Link MP3 връзката позволява директно възпроизвеждане на MP3 съдържание от портативни мултимедийни плейъри. Освен удоволствието от слушането на любимата ви музика с превъзходно качество на звука, излизащ от аудио системата, MP3 връзката е и изключително удобна, защото всичко, което трябва да направите, е да включите своя MP3 плейър в аудио системата.
Изходна мощност: 2 x 10 W RMS
Подобрение на звука: управление на цифров звук, Динамично усилване на басите
Регулиране на силата на звука: нагоре/надолу
Брой вградени високоговорители: 2
Мембрани на високоговорителите: 2,75" високоговорител за ниски честоти
Тип високоговорители: система басрефлексни високоговорители
Режими на възпроизвеждане на диска: бързо напред/назад, търсене на следваща/предишна песен, повторение/разбърква Продукт известен още и като DCM 2060
Мнения

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^